У Луганській області запровадили режим надзвичайної ситуації

Читать на русском
На території Луганської області з середи, 25 березня, встановлений режим надзвичайної ситуації регіонального рівня через коронавірус.

На території Луганської області з середи, 25 березня, встановлений режим надзвичайної ситуації регіонального рівня через коронавірус.

Про це повідомили в пресслужбі ОДА.

Карантин до 24 квітня та надзвичайна ситуація у всій Україні: плюси та мінуси рішення влади25 березня 2020 року Кабінет міністрів оголосив режим надзвичайної ситуації в усій країні, а карантин через спалахи коронавірусу продовжили до 24 квітня.

Відповідне рішення було прийнято Регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з загостренням загрози, пов'язаної з поширенням в Луганській області COVID-19 і необхідністю посилення профілактичних заходів.

Для реагування на події створено штаб з ліквідації НС, який очолив начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Володимир Мирошниченко.

Комісія також розглянула питання створення так званих карантинних постів на всіх восьми блок-постах на території області.

Нагадаємо, в Луганській області підтвердили перший випадок коронавірусу.

Уряд на засіданні 25 березня ухвалив рішення запровадити режим надзвичайної ситуації в усій Україні через коронавірус. Він, як і карантин, діятиме до 24 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: