МЗС закликало українців повернутися в країну до 27 березня

Читать на русском
У МЗС закликали громадян України повернутися на територію країни до 27 березня у зв'язку зі спалахом китайського коронавірусу.

У МЗС закликали громадян України повернутися на територію країни до 27 березня у зв'язку зі спалахом китайського коронавірусу.

Про це йдеться в повідомленні МЗС у Facebook в понеділок, 23 березня.

Комендантська година: що це таке і в яких країнах світу вже запровадженаУкраїнцям можуть заборонити виходити з дому. Хто контролюватиме дотримання комендантської години та як можуть карати порушників.

Відзначається, що спецрейси авіакомпаній SkyUp, МАУ, Азур Ейр Україна - єдина можливість дістатися в Україну літаком, узгоджена із владою інших країн.

«Закликаємо вас скористатися можливістю вилетіти в Україну в наступні 5 діб, до 27 березня включно. Все більше країн запроваджують більш суворі карантинні заходи, які скоро повністю унеможливить здійснення будь-яких пасажирських рейсів на невизначений термін», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів заборонив українцям залишати територію України з туристичною метою з завтрашнього дня (24 березня) з 12:00. Також припиняється робота всіх аеропортів країни, окрім «Борисполя».

Також відзначимо, станом на 23 березня, в Україні підтверджено 73 випадки зараження коронавірусом. Найбільше випадків виявлено в Києві - 29, із них 20 протягом доби. На другому місці Чернівецька область - 25 (1 летальний).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: