Розселення інтернату через коронавірус: директора закладу звільнили

Читать на русском

Верхньодніпровський інтернат хочуть розселити, щоб звільнити місце для пацієнтів із коронавірусом. Директора закладу звільнили.
dpchas.com.ua

Керівника Верхньодніпровського інтернату (Дніпропетровська область), який хочуть розселити, щоб звільнити місце пацієнтам із коронавірусом, звільнили.

Про це у Facebook повідомив адвокат Ігор Ломако, опублікувавши відповідні документи.

У розпорядженні голови обласної ради йдеться, що посадовим особам перешкоджали в огляді інтернату. Директор закладу Олександр Змієнко звільнений за одноразове, грубе порушення трудових обов'язків, передбачених статутом закладу і трудовим договором.

«При цьому в неділю, 15 березня, комісія безперешкодно працювала понад годину на всій території закладу, були оглянуті всі приміщення в супроводі співробітників інтернату, проводилася фотозйомка зовні і всередині, члени комісії та працівники постійно були в нормальному діалозі», – заявив адвокат.

Учора, 22 березня, батьки одного з підопічних інтернату опублікували звернення до президента Володимира Зеленського з проханням втрутитися в ситуацію.

Обращение к президенту Украины Зеленскому Владимиру Александровичу. Защитите детей-инвалидовВласов Александр

Нагадаємо, раніше стало відомо, що влада Дніпропетровської області розглядає можливість розселення дітей із Верхньодніпровського інтернату в інші заклади для розміщення замість них потенційних носіїв коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: