Кабмін заборонив українцям залишати країну з туристичною метою

Читать на русском
Кабінет міністрів заборонив українцям залишати Україну з туристичною метою від завтрашнього дня (24 березня) з 12:00.

Кабінет міністрів заборонив українцям залишати Україну з туристичною метою від завтрашнього дня (24 березня) з 12:00. Також призупиняється робота всіх аеропортів країни, окрім «Борисполя».

Відповідне рішення ухвалив уряд сьогодні під час позачергового засідання через загрозу поширення коронавірусу в Україні.

Комендантська година: що це таке і в яких країнах світу вже запровадженаУкраїнцям можуть заборонити виходити з дому. Хто контролюватиме дотримання комендантської години та як можуть карати порушників.

«Згідно з рішенням Уряду від завтра (24 березня) з 12:00 громадянам заборонено залишати Україну з туристичною метою. Діяльність усіх аеропортів, окрім «Борисполя», – буде припинена. Це стосується виключно пасажирських перевезень. Виняток становлять заходи державної необхідності за окремими наказами відповідних міністерств», - повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

«Ми розуміємо, що рішення не популярне та не зручне. Але ми бачимо, що темпи поширення коронавірусу зростають. Тому маємо підсилювати обмежувальні заходи», - додав Шмигаль.

Відзначимо, станом на 23 березня, в Україні підтверджено 73 випадки зараження коронавірусом. Найбільше випадків виявлено в Києві - 29, з них 20 протягом доби. На другому місці Чернівецька область - 25 (1 летальний).

Також нагадаємо, Кабмін запровадив надзвичайний стан ще в трьох областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: