Нардеп Лукашев заявив, що не заражений коронавірусом

Читать на русском
Нардеп від ОПЗЖ Олександр Лукашев заявив, що результати його аналізів не підтвердили зараження коронавірусом.

Депутат від партії «Опозиційна платформа - За життя» Олександр Лукашев спростував інформацію про зараження коронавірусом.

Про це Лукашев повідомив на своїй сторінці в Facebook в понеділок, 23 березня.

«Хочу спростувати чутки, які поширюють деякі колеги. На даний момент аналіз не виявив у мене коронавірус. Однак я звернувся до лікарів для додаткового обстеження, тому що кілька днів тримається температура близько 37. Буду тримати вас в курсі, і прошу журналістів не поширювати фейків», - написав депутат.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що у депутата фракції «Опозиційна платформа - За життя» Олександра Лукашева діагностували коронавірус. Також повідомлялося, що у Руслана Горбенко («Слуга народу») результати тесту на коронавірус ще очікуються.

Як відомо, 18 березня стало відомо, що коронавірусом заражений народний депутат (група «Довіра») Сергій Шахов, який ще 5 березня в ефірі програм «Політклуб Віталія Портникова» говорив, що «коронавірус в головах у чиновників». Пізніше інфекцію виявили у його дружини.

Коронавірус також підозрюють у депутата Сергія Вельможного. Про це повідомила нардеп Яна Зінкевич в Facebook. За її словами, з цієї причини комітет охорони здоров'я з напрацювання законопроекту щодо запобігання коронавірусу в Раді пішов на карантин.

У той же час сам Вельможний своє зараження коронавірусом заперечує.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: