У Київській області коронавірус підтвердили в п'ятьох осіб

Читать на русском
У Київській області коронавірус був лабораторно підтверджений у п'ятьох осіб. Про це заявив під час брифінгу в. о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

У Київській області коронавірус був лабораторно підтверджений у п'ятьох осіб.

Про це заявив під час брифінгу в. о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає пресслужба відомства 23 березня.

Криза та безробіття: чим загрожує економіці України епідемія коронавірусуНовий міністр економіки Ігор Петрашко вважає, що основні наслідки впливу коронавірусу на економіку будуть помітні за 3-6 місяців.

За його словами, всі, у кого виявили коронавірус, проживають в Обухівському районі.

«Станом на 6-ту годину ранку сьогодні до установ охорони здоров'я Київської області звернулися 29 осіб, у яких можливо є підозра на вірусне захворювання COVID-19. За допомогою експрес-тестів перевірено 22 людини, тест-системи показали сім хворих. Водночас лабораторно підтверджених цієї миті в нас 5 осіб», – заявив Володін.

При цьому він додав, що найстаршій із них 57 років, наймолодшій – 37.

Також Володін зазначив, що в області вдається утримувати ситуацію з коронавірусом завдяки оперативно вжитим заходам профілактики.

Відзначимо, станом на 23 березня в Україні підтверджено 73 випадки зараження коронавірусом. Найбільше випадків виявлено в Києві – 29, із них 20 протягом доби. На другому місці Чернівецька область – 25 (1 летальний).

Також нагадаємо, міністр Ілля Ємець закликав нардепів здати тести на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: