Кабмін встановив обмеження на вартість авіаквитків

Читать на русском
Кабінет міністрів доручив Міністерству інфраструктури встановити граничні тарифи на послуги з авіаційних перевезень пасажирів.

Кабінет міністрів доручив Міністерству інфраструктури встановити граничні тарифи на послуги з авіаційних перевезень пасажирів.

Про це повідомив голова уряду Денис Шмигаль у Telegram.

Як повернути гроші за подорож, якщо поїздку скасували?Усе залежить від умов договору з турфірмою. В одних випадках можуть повернути гроші за готель і трансфер, якщо вони ще не сплачені, а в інших – можуть і зовсім відмовити у виплатах.

Мова йде про рейси, які здійснюватимуться авіакомпаніями в міжнародному та внутрішньому сполученні з метою повернення українських громадян додому.

«Відповідне рішення, ухвалено на засіданні Кабінету міністрів 16 березня, діятиме на період проведення заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет взявся за підвищення цін на квитки МАУ. В АМКУ пообіцяли покарати авіакомпанію в разі виявлених порушень.

В авіакомпанії МАУ заперечують ручне підвищення цін на квитки і пояснюють його панікою, пов'язаної з поширенням коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: