Карантин у Харкові: пасажири розбили вікно в трамваї

Читать на русском

У Харкові пасажири розбили лобове скло в трамваї через невдоволення введеними обмеженнями за кількістю перевезених людей.

У Харкові пасажири розбили лобове скло в трамваї через невдоволення введеними обмеженнями за кількістю перевезених людей.

Про це повідомив директор департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«При закритому метро перекриття доріг тільки погіршує ситуацію з перевезенням людей», – написав чиновник.

Коронавірус: як змінилося життя в столиці через карантин – фоторепортажКиїв на карантині. Слово і Діло зібрало фоторепортаж, як живе столиця в нових умовах – без метро, із закритими ТРЦ і обмеженнями в магазинах.

Він також уточнив, що жителі масово перекривають рух трамваїв.

Раніше в КМДА підрахували збитки від коронавірусу в Києві

Нагадаємо, в Україні з 13 березня оголошено карантин через поширення китайського коронавірусу. Із 17 березня обмежувальні заходи стали більш суворими, а ВР ухвалила закон, який передбачає штрафи за їх порушення. «Слово і Діло» зібрало фоторепортаж, як живе столиця в нових умовах.

Наші аналітики з'ясували, як штрафують за порушення правил карантину в Україні та інших країнах, докладніше – на нашій інфографіці.

Як відомо, в Україні підтверджено 26 випадків захворювання Covid-19: в Чернівецькій області – 15 , у Житомирській – 2, у Київській області – 2, у Києві – 3, у Донецькій області – 1, у Дніпропетровській області – 2, в Івано-Франківській – 1.

Три з цих випадків – летальні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: