Шахов впевнений, що заразився коронавірусом в Україні

Читать на русском
Народний депутат Сергій Шахов заявив, що не міг заразитися коронавірусом за кордоном. Він упевнений, що інфікувався в Україні.

Народний депутат Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, вважає, що заразився ним на території України, а не за кордоном.

Про це він заявив у відеозверненні в Facebook у четвер, 19 березня. За словами Шахова, він не міг привезти коронавірусну інфекцію з-за кордону, оскільки був там всього три дні.

«Я за кордоном був три дні, невже вірус так мутував, що інкубаційний період не два тижні, а три дні? Я захворів в Україні, я в цьому навіть не сумніваюся. Багато людей, виборці мені повідомляли, що практично схожі симптоми під час захворювання у них були і люди відчували себе дуже погано», - сказав він.

Нардеп Шахов хворий на коронавірус: реакція соцмережНардеп Сергій Шахов хворий на коронавірус. Як на це відреагували в соціальних мережах, у добірці Слово і Діло.

Нагадаємо, в середу, 18 березня, стало відомо, що на коронавірус захворів народний депутат (група «Довіра») Сергій Шахов, який ще 5 березня в ефірі програм «Політклуб Віталія Портникова» говорив, що «коронавірус в головах у чиновників».

Пізніше Шахов у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook розповів, як у нього виявили коронавірус.

Члени комітету парламенту з екології, в який входить Шахов, вирішили самоізолюватись.

Нардеп від «Голосу» Ярослав Юрчишин також пішов в самоізоляцію через спільні телеефіри з Шаховим.

Сьогодні стало відомо, що коронавірус підтвердився у дружини Сергія Шахова. Інших членів сім'ї перевіряють. Всі вони зараз в самоізоляції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: