«Коронавірус в головах у чиновників»: що говорив нардеп Шахов про пандемію в телеефірах

Читать на русском
Сергій Шахов, в якого діагностували коронавірус, нещодавно говорив, що коронавірус у головах чиновників.

Народний депутат із групи «Довіра» Сергій Шахов, в якого діагностували коронавірус, ще 5 березня в ефірі програм «Політклуб Віталія Портнікова» говорив, що «коронавірус у головах чиновників».

«Коронавірус вчора повністю скосив Кабмін, який пропрацював пів року. Коронавірус саме в головах у чиновників, які прийшли і не знають, що робити. Вони взагалі звітували собі, що вони будуть робити в країні», – заявив Шахов після відставки Кабінету міністрів Олексія Гончарука.

В одній студії з Шаховим були депутати Володимир Ар'єв, Михайло Цимбалюк, Соломія Бобровська, а також колишній віцепрем'єр-міністр Геннадій Зубко.

Крім того, 13 березня Шахов відвідував ефір шоу «Доброго ранку, Країно», де з ним у студії був народний депутат Ярослав Юрчишин. «Слава богу, що коронавірус: корони впали», – сказав Шахов, коментуючи свої переговори з чиновниками про відкриття ще одного КПВВ на Донбасі. І того ж дня Шахов був на «5 каналі», знову з Юрчишиним.

Шахов: "Слава богу, що коронавірус: корони спали"Слово і Діло

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Сергій Шахов заражений коронавірусом. Цю інформацію підтвердили в Міністерстві охорони здоров'я, коментар дав і сам нардеп. За його словами, підозрілі симптоми він помітив кілька днів тому, здав тест і він виявився позитивним. Шахов перебуває вдома в самоізоляції, цього тижня він не відвідував парламент.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: