Співробітники МОЗ в Раді з'ясовують, з ким контактував Шахов

Читать на русском
Співробітники МОЗ встановлюють працівників Ради, які контактували із зараженим коронавірусом нардепом Сергієм Шаховим.

У Верховну раду 18 березня прибули співробітники Міністерства охорони здоров'я, щоб визначити коло осіб, з якими контактував хворий на коронавірус нардеп Сергій Шахов.

Про це повідомили в пресслужбі апарату Ради.

«Зараз встановлюються всі особи, які контактували з народним депутатом Сергієм Шаховим, для проведення необхідних тестів. Додатково будуть проведені санітарно-епідеміологічні заходи в тих комітетах, в роботі яких брав участь політик», - сказано в повідомленні.

«Коронавірус в головах у чиновників»: що говорив нардеп Шахов про пандемію в телеефірахСергій Шахов, в якого діагностували коронавірус, ще недавно говорив, що коронавірус у головах чиновників.

У пресслужбі ВР також підтвердили, що народний депутат зараз перебуває в самоізоляції.

Нагадаємо, в середу, 18 березня, стало відомо, що на коронавірус захворів народний депутат (група «Довіра») Сергій Шахов. Першим про це повідомив депутат фракції «Слуга народу» Олександр Качура.

Пізніше Шахов у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook розповів, як у нього виявили коронавірус. Він заявив, що зараз уникає контактів із людьми та почуває себе задовільно. Також нардеп пообіцяв регулярно розповідати про своє самопочуття.

Інформацію про коронавірус у депутата Верховної ради підтвердили і в МОЗ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: