Нардеп Юрчишин пішов у самоізоляцію через спільні ефіри з Шаховим

Читать на русском

Нардеп від Голосу Ярослав Юрчишин повідомив, що був на ефірах разом із народним обранцем Сергієм Шаховим, в якого виявили китайський коронавірус.

Нардеп від «Голосу» Ярослав Юрчишин повідомив, що був на ефірах разом із народним обранцем Сергієм Шаховим, в якого виявили китайський коронавірус.

Про це він написав у Facebook 18 березня.

Юрчишин розповів, що відвідував прямі ефіри разом із Шаховим 12 та 13 березня. Також він звинуватив свого колегу в безвідповідальності.

«Я був на ефірах із паном Сергієм Шаховим 12 і 13 березня. Після того, як Сергій безвідповідально з'їздив за кордон і ще більш безвідповідально ходив на ефіри. Але колег не обирають, обираєте їх ви, шановні виборці», – написав Юрчишин.

Крім цього народний обранець заявив, що йде в самоізоляцію до 23 березня.

«Після отримання інформації про діагноз пана Сергія, я відразу ж перейшов у режим добровільної самоізоляції. Згідно з рекомендаціями ВООЗ, МОЗ та колеги Ольги Стефанишиної буду в ній до 23.03, тобто час за який вірус може проявитися. Готовий до будь-яких інших дій, які гарантуватимуть безпеку оточуючим. Не хвилюйтеся, симптомів немає, почуваюся добре. Головне в час епідемії – поводитися відповідально», – повідомив нардеп.

Нагадаємо, народний депутат з групи «Довіра» Сергій Шахов, в якого діагностували коронавірус, ще 5 березня в ефірі програм «Політклуб Віталія Портнікова» говорив, що «коронавірус в головах у чиновників».

Також відзначимо, члени комітету, які контактували з Шаховим під час засідання, також пішли в самоізоляцію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: