На Київщині через коронавірус запроваджений режим НС

Читать на русском
На Київщині через коронавірус запровадили режим надзвичайної ситуації. Як повідомила Київська ОДА у Facebook, ситуацію в області класифікували як медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня.

На Київщині через коронавірусзапровадили режим надзвичайної ситуації.

Як повідомила Київська ОДА у Facebook, ситуацію в області класифікували як «медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня».

Як штрафують за порушення правил карантину в Україні та інших державахКарантин через коронавірус діє в більшості країн. Пропонуємо порівняти, як за його порушення штрафують в Україні та у світі.

Сьогодні, 18 березня, відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської обласної державної адміністрації під головуванням Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської ОДА.

«В умовах, коли треба максимально зосередитись на боротьбі з Covid-19, на обласному рівні вживаємо всіх заходів, – повідомив Василь Володін. – Першочергово – таких, що стосуються підтримки медичних працівників, матеріально-технічного забезпечення лікарень та інформаційного забезпечення населення. Вже працює гаряча лінія в Департаменті охорони здоров’я КОДА. За телефоном: 0456-31-00-46 лікарі-консультанти надають необхідну інформацію про коронавірус та про допомогу при підозрі на Covid-19. Важливо, щоб люди усвідомили небезпеку захворювання, сумлінно дотримувалися правил безпеки та зберігали спокій».

Нагадаємо, в Україні з 13 березня оголошено карантин через поширення китайського коронавірусу.

з 17 березня, обмежувальні заходи стали більш суворими. Крім того, Верховна рада ухвалила закон, який передбачає відповідальність за їх порушення. «Слово і Діло» пропонує порівняти, як штрафують за порушення правил карантину в Україні та у світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: