Київрада планує відновити роботу метро

Читать на русском
Київрада розробляє план спеціальних заходів, які дозволять відновити роботу метрополітену в столиці, але з деякими обмеженнями.

Київрада розробляє план спеціальних заходів, які дозволять відновити роботу метрополітену в столиці, але з деякими обмеженнями.

Про це розповів у середу, 18 березня, секретар Київради Володимир Прокопів, повідомляє ЦТС.

Що таке режим надзвичайної ситуації та як він вплине на життя людейНадзвичайну ситуація запровадили в трьох областях. Які права та обов'язки є в українців на період НС і чим цей режим відрізняється від надзвичайного стану.

«Метрополітен, який не працює - величезна проблема для міста. Але київська влада має виконувати постанову Кабінету міністрів. Ми разом із колегами розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями», - сказав він.

Чиновник зазначив, що метрополітен має обслуговувати людей, що працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста.

Йдеться, в тому числі, про медпрацівників, які їздять на роботу з сусідніх областей, і які критично необхідні на своїх робочих місцях. Тому, додав Прокопів, розробляється програма для «Київпастрансу», щоб забезпечити проїзд цих людей на роботу і з роботи.

Раніше мер Києва Віталій Кличко попросив Кабмін зобов'язати керівників установ та підприємств перевести людей на віддалену роботу.

Також відзначимо, в середу, 18 березня в Києві, після закриття метро, ​​багато машин. Згідно з даними Google Maps, в столиці на правому березі утворилися значні затори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: