У Києві тест на коронавірус у військового пенсіонера виявився позитивним

Читать на русском
У Києві з підозрою на коронавірус шпиталізували військового пенсіонера, якому відразу ж провели два експрес-тести. Один із них підтвердився.

До київського військового шпиталю з підозрою на коронавірус доставили пенсіонера Міноборони. Один з експрес-тестів дав позитивний результат.

Про це повідомила пресслужба командування Медичних сил ЗСУ в середу, 18 березня, у Facebook.

Як повідомляється, військовий пенсіонер звернувся зі скаргами на стан здоров'я 17 березня до Національного військово-медичного клінічного центру ГВКГ. Чоловік обстежили. З'ясувалося, що він контактував зі своїм другом, в якого було ГРВІ. Також пенсіонер повідомив, що друга нещодавно відвідували діти, які живуть за кордоном.

Нардеп Шахов хворий на коронавірус: реакція соцмережНардеп Сергій Шахов хворий на коронавірус. Як на це відреагували в соціальних мережах, у добірці Слово і Діло.

Медпрацівники провели пенсіонеру два експрес-тести з діагностики Covid-19. Один із них дав позитивний результат. Чоловіка відразу ж ізолювали в спеціальний бокс клініки.

«Для підтвердження попереднього діагнозу в нього взято біологічні проби на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом. Проби відправлені до Київського міського лабораторного центру», – додали в прес-службі.

Результати досліджень стануть відомі протягом трьох днів. Зараз стан здоров'я пенсіонера задовільний, він перебуває під контролем медиків.

Нагадаємо, коронавірус виявили в нардепа Верховної ради Сергія Шахова. Цю інформацію підтвердили в МОЗ.

В Івано-Франківську померла пацієнтка з підозрою на коронавірус.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: