В УЗ повідомили, коли в Україні закривають вокзали

Читать на русском
Укрзалізниця з 12:00 18 березня закриває залізничні вокзали для пасажирів у зв'язку зі скасуванням поїздів. Працювати будуть тільки каси на повернення квитків.

«Укрзалізниця» з 18 березня закриває залізничні вокзали у зв'язку з карантином, встановленим через коронавірус.

Про це сказано в повідомленні прес-служби УЗ в Facebook у вівторок, 17 березня.

Як повідомляється, завтра з 12:00 всі вокзали будуть закриті для пасажирів. Продовжать роботу тільки каси на повернення квитків. На вокзали одночасно будуть запускатися групи не більше десяти осіб.

Як повернути гроші за подорож, якщо поїздку скасували?Усе залежить від умов договору з турфірмою. В одних випадках можуть повернути гроші за готель і трансфер, якщо вони ще не сплачені, а в інших – можуть і зовсім відмовити у виплатах.

Для зменшення черг до кас в «Укразлізниці» пообіцяли відкрити їх максимальну кількість на всіх вокзалах.

У відомстві нагадали, що гроші за невикористані квитки можна повернути в повному обсязі протягом місяця від дати скасування поїзда.

Карантин у різних областях України: хто як запобігає вірусуСлово і Діло

Нагадаємо, раніше в УЗ розповіли, що в Україні з 11 по 15 березня повернули 303 тисячі залізничних квитків на загальну суму понад 86 мільйонів гривень.

Як відомо, в Україні з 12 березня по 3 квітня введено карантин через коронавірус. УЗ припиняє міжнародні, міжміські, а також міжобласні перевезення пасажирів.

Також в Україні закривають метрополітени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: