Українці здали понад 300 тисяч квитків за п'ять днів – УЗ

Читать на русском
Українці повернули більше 300 тисяч квитків на потяги за п'ять днів - з 11 по 15 березня. В УЗ пов'язують цю ситуацію з введенням карантинних заходів.

В Україні з 11 по 15 березня повернули 303 тисячі залізничних квитків на загальну суму понад 86 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці» в Facebook у понеділок, 16 березня. У компанії зазначили, що масово здавати квитки українці почали після введення карантину через коронавірус. Гроші за невикористаний квиток УЗ повертає, як це і було раніше.

«Для повернення коштів за невикористані квитки, придбані в касах, потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу. Пасажиру відразу повертають кошти, крім випадків, коли відсутня достатня кількість готівки. В такому випадку гаситься квиток, і пасажир може звернутися за своїми грошима в будь-який зручний день протягом 6-ти місяців. При цьому кошти повертаються протягом 3-5 днів з моменту звернення пасажира», - сказано в повідомленні.

Україна тимчасово закрила кордон через коронавірусУкраїна тимчасово закрила близько сотні пунктів пропуску та заборонила в'їзд в країну для іноземців через загрозу поширення коронавірусу.

Квитки, куплені через інтернет, повертаються через онлайн-сервіси. Гроші зараховуються на карту протягом 30 календарних днів, додали в УЗ.

«Укрзалізниця» також компенсує пасажирам 100% вартості квитка на всі скасовані через карантин міжнародні потяги, додали в пресслужбі.

Нагадаємо, у своєму зверненні 16 березня президент Володимир Зеленський закликав уряд зупинити міжміське і міжобласне сполучення і роботу метрополітенів.

Як повідомлялось, УЗ припиняє міжнародні перевезення пасажирів.

Також УЗ призупиняє рух приміських поїздів через держкордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: