У Дніпрі акторів театру відправили на обсервацію через загрозу коронавірусу

Читать на русском
43 учасники трупи Дніпропетровського академічного театру опери та балету знаходяться на обсервації через можливість зараження коронавірусом.

43 учасники трупи Дніпропетровського академічного театру опери та балету знаходяться на обсервації через можливість зараження коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА.

Коронавірус у світі: як змінилася робота органів влади та міжнародних організаційЧерез пандемію коронавірусу органи влади в різних країнах і міжнародні організації теж змушені йти на карантин.

За інформацією, трупа Дніпропетровського академічного театру опери та балету перервала європейські гастролі через ситуацію з коронавірусом і закриття кордону.

«У трьох учасників колективу виявлено незначне підвищення температури. Їх вже доставили під нагляд медичних працівників Дніпровської міської клінічної лікарні № 21. Ще 40 осіб перебувають на обсервації на території області. Всі вони відчувають себе добре, повідомили в департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації», - йдеться в повідомленні.

Також директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк додав, що троє учасників трупи перебувають у Міській клінічній лікарні № 21 імені проф. Є.Г. Попкової. У них звичайне ГРВІ або COVID-19 виявить подальше спостереження та обстеження, зазначив він.

Нагадаємо, два співробітники ВООЗ інфіковані коронавірусом.

Також відзначимо, Ляшко припустив, що ліжок для хворих коронавірусом може не вистачити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: