В Україні чотири нових підозри на коронавірус

Читать на русском
Інфікування коронавірусом підозрюють у двох дітей у Львові та двох жителів Слов'янська, які нещодавно повернулися з-за кордону.

Інфікування коронавірусом підозрюють у двох дітей у Львові та двох жителів Слов'янська, які нещодавно повернулися з-за кордону.

Про це з посиланням на заступника директора лікарні Ігоря Верніка передає ZAXID.NET у вівторок, 17 березня.

Повідомляється, що двох дітей госпіталізували у Львівську обласну інфекційну лікарню з симптомами COVID-19.

Одній дитині три роки, малюк з Дрогобицького району, другий - підліток 15 років, він зі Львова. Станом на сьогоднішній ранок у львівській лікарні з підозрою на коронавірус знаходяться 14 осіб.

Своєю чергою, у Слов'янську в Донецькій області госпіталізовано двоє жителів, які днями повернулися з-за кордону, інформує Слов'янська міськрада.

«На жаль, увечері 16 березня ще двоє жителів Слов'янська були госпіталізовані в інфекційне відділення (м. Костянтинівка) з підозрою на коронавірусну інфекцію. Обидва - молоді чоловіки, які днями повернулися з поїздки за кордон», - сказано в повідомленні.

Остаточний діагноз буде встановлено за результатами лабораторних досліджень. Аналізи госпіталізованих відправили в Київ, результат очікують сьогодні. Зараз медпрацівники виявляють контактних осіб та ізолюють їх.

Раніше повідомлялося, що в Україні 42 осіб перевіряють на COVID-19.

Нагадаємо, у Чернівецькій обласній клінічній лікарні у понеділок, 16 березня, близько 19:00 померла жінка, ушпиталена напередодні з підозрою на коронавірус.

Також стало відомо що у Києві в понеділок, 16 березня, лабораторно підтверджено два випадки інфікування коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: