В ЄС прокоментували рішення Трампа про заборону поїздок до США

Читать на русском
Дипломати ЄС відреагували на нові обмеження щодо в'їзду до США громадян країн Шенгенської зони, у зв'язку з пандемією коронавірусу в світі.

Дипломати ЄС відреагували на нові обмеження щодо в'їзду до США громадян країн Шенгенської зони, у зв'язку з пандемією коронавірусу в світі.

Про це повідомив телеканал CNN.

Зокрема, бельгійський дипломат сказав телеканалу, що було відомо лише те, що з поїздками з Європи «щось станеться, але не настільки радикально».

«Кілька європейських послів у Вашингтоні повідомили CNN, що вони не знали, що це відбудеться, незважаючи на те, що були в контакті з адміністрацією протягом останніх декількох днів», – йдеться в повідомленні.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив про намір скасувати всі подорожі з Європи до США терміном на 30 днів. Обмеження не стосуватиметься сполучення з Великою Британією.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу в світі.

11 березня в Україні запровадили карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин триватиме в усіх областях з 12 березня до 3 квітня. Зокрема, заборонені масові зібрання понад 200 осіб, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: