Школи та виші Польщі закривають на карантин

Читать на русском
Уряд Польщі схвалив рішення про закриття всіх шкіл та вишів на карантин з понеділка, 16 березня. Обмеження триватимуть два тижні.

Уряд Польщі схвалив рішення запровадити двотижневий карантин для всіх установ освіти для запобігання поширенню коронавірусу.

Про це заявив прем'єр-міністр країни Матеуш Моравецький, пише в середу, 11 березня, видання RMF24. За його словами, карантин почне діяти з 16 березня.

«Усі освітні установи будуть закриті на два тижні з понеділка», – сказав він.

У світі коронавірусом заражені вже майже 120 тисяч осібНа 11 березня китайським коронавірусом в усьому світі заразилися майже 120 тисяч осіб, а жертвами інфекції стали майже 4300 осіб.

Він зазначив, що в четвер і п'ятницю школи будуть відкриті, щоб батьки могли підготуватися до нових обмежень. У ці дні уроки проводити не будуть.

Також прем'єр-міністр закликав дітей на період двотижневого карантину за можливості не виходити з дому.

Нагадаємо, в Україні офіційно запроваджується карантин через коронавірус. Він триватиме три тижні: з 12 березня до 3 квітня. Рішення ухвалив Кабмін у середу, 11 березня.

У Києві дитсадки, школи і виші обмежать роботу до кінця березня.

Замголови МОЗ Віктор Ляшко раніше розповів, що за весь час в Україні було 43 підозри на коронавірус. Офіційно підтвердився поки тільки один випадок – у Чернівцях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: