США призупинять сполучення з Європою

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив про намір скасувати всі подорожі з Європи до США терміном на 30 днів. Обмеження не стосуватиметься сполучення з Великою Британією.

Президент США Дональд Трамп заявив про намір скасувати всі подорожі з Європи до США терміном на 30 днів. Обмеження не стосуватиметься сполучення з Великою Британією.

«Ми призупинимо всі поїздки з Європи до Сполучених Штатів у найближчі 30 днів. Нові правила набудуть чинності в п'ятницю опівночі. Ці обмеження будуть коригуватися відповідно до умов на місцях», – сказав президент у зверненні до нації.

Коронавірус у світі: яких заходів безпеки вжито в УкраїніВ Україні поки тільки один випадок зараження коронавірусом, у світі їх понад 116 тисяч. Яких заходів безпеки вжито.

Також відомо, що громадяни США таки зможуть повернутися до країни, якщо вони пройдуть медичну перевірку.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу у світі. Невідомим раніше коронавірусом COVID-19 почали хворіти з грудня 2019 року. За два місяці коронавірус почав швидко поширюватися в Європі, особливо в Італії.

3 березня в Україні повідомили про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом.

11 березня в Україні запровадили карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин триватиме в усіх областях з 12 березня до 3 квітня. Зокрема, заборонені масові зібрання понад 200 осіб, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: