Буковина отримала гуманітарну допомогу від ВООЗ

Читать на русском
Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я, призначену для стримування розповсдження коронавірусу COVID-19.

Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я, призначену для стримування розповсдження коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

«Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я. Це засоби індивідуального захисту для лікарів, до яких входять респіратори, окуляри, дезінфекційні препарати. Частину планують передати Центру екстреної медичної допомоги та районним лікарням», - йдеться в повідомленні.

Також, тест-системи на визначення коронавірусу, які підходять для лабораторного центру у Чернівцях, уже доставили в Україну, вони сертифіковані МОЗ.

«Наразі триває оформлення необхідної документації, найближчим часом їх привезуть в область», - зазначається в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я України придбало велику партію експрес-тестів для діагностування коронавірусу нового типу Covid-19.

Також стало відомо, що у вісім регіонів України додатково направили німецькі тест-системи для виявлення коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, 11 березня в Україні запровадили карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин триватиме в усіх областях з 12 березня по 3 квітня. Зокрема, заборонені масові зібрання понад 200 осіб, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: