У Чернівцях шпиталізували ще одну людину з підозрою на коронавірус

Читать на русском
У Чернівцях із підозрою на інфікування коронавірусом ушпиталили чоловіка, який повернувся із країни, де виявили випадок зараження цією хворобою.

У Чернівцях із підозрою на інфікування коронавірусом шпиталізували чоловіка, який повернувся із країни, де виявили випадок зараження цією хворобою.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

«Чоловіка, який повернувся із країни, де зафіксований випадок COVID-19, шпиталізували сьогодні, 10 березня, у Чернівцях. Пацієнт має ознаки інфекційного захворювання», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що із підозрою на коронавірус у лікарні наразі перебуває 3 особи.

Раніше, 9 березня, у Чернівцях з підозрою на коронавірус ушпиталили ще одного чоловіка.

Чернівецькі лікарі звернулися до Всесвітньої організації охорони здоров'я з проханням відрядити свого лікаря у зв'язку з повторним підтвердженням коронавірусу в пацієнта, який перебуває на лікуванні понад тиждень.

Нагадаємо, усього з початку року надійшло 38 повідомлень про підозру на COVID-19, при цьому в Україні на сьогодні інфікована тільки одна людина.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль скликає засідання Державної надзвичайної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого розглянуть питання протидії коронавірусу нового типу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: