Шмигаль розповів, чи заборонять пересування Україною через коронавірус

Читать на русском
У Кабміні оцінили ймовірність заборони пересування Україною через коронавірус. На сьогоднішній день запроваджувати його необхідності немає.

Заборона на пересування всередині України через запровадження обмежувальних заходів через коронавірус поки малоймовірна.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу після засідання Кабміну в середу, 11 березня.

За його словами, заборонити пересування можуть, але тільки в тому разі, якщо ситуація з коронавірусом стане більш загрозливою.

В Україні запроваджують карантин через коронавірус: реакція соцмережВ Україні на три тижні запроваджують карантин через коронавірус. Слово і Діло зібрало, що про це думають у соцмережах.

«Щодо обмеження в пересуванні всередині країни – це вже дуже далекий крок розвитку ситуації. Цей крок можливий, але сподіваюся, що ми до нього не будемо доходити. Якщо цього вимагатиме ситуація, цей крок можливий, але сподіваюся це далеке майбутнє», – повідомив Шмигаль.

Раніше Шмигаль заявив, що Україна зараз входить у світову економічну кризу – ще сильнішу, ніж була у 2008 році.

Нагадаємо, сьогодні Кабмін ухвалив рішення про запровадження карантину в усій Україні на три тижні(з 12 березня до 3 квітня). Причина – профілактика поширення коронавірусу.

У Києві з 12 березня до кінця місяця заборонені масові заходи чисельністю понад 60 чоловік, торговельно-розважальні центри і розважальні зони повинні призупинити свою роботу. Усі школи і дитсадки повинні піти на карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: