У Києві дитсадки, школи та виші обмежать роботу до кінця березня – Кличко

Читать на русском
В Києві з 12 березня тимчасово обмежать освітній процес у закладах загальної та вищої освіти. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в Telegram.

У Києві з 12 березня тимчасово обмежать освітній процес у закладах загальної та вищої освіти.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в Telegram.

«Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо – до кінця березня. Зокрема, буде тимчасово обмежений освітній процес у закладах загальної та вищої освіти. У дитячих садочках. У мистецьких, спортивних школах тощо. Також обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри, й розважальні зони в шопінг-молах», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Кабінету міністрів має бути затверджений остаточний план боротьби з коронавірусом в Україні.

В Україні з початку року надійшло 38 повідомлень про підозру на COVID-19, при цьому в країні на сьогодні офіційно інфікована лише одна людина.

Раніше спікер Верховної ради Дмитро Разумков рекомендував скасувати закордонні відрядження народних депутатів через поширення у світі коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: