В Одесі хочуть скасувати Гуморину

Читать на русском
Міська влада Одеси має намір переформатувати фестиваль гумору і сатири Гуморина, який щорічно проводиться 1 квітня. Також в місті на карантин закрили всі школи.

Міська влада Одеси має намір переформатувати фестиваль гумору і сатири Гуморина, який щорічно проводиться 1 квітня. Також у місті на карантин закрили всі школи.

Такі заходи були прийняті через загрозу поширення коронавірусу Covid-19, повідомляє в середу, 11 березня, пресслужба міськради.

Скільки українців перебуває в найбільш уражених коронавірусом країнах світуНайбільше українців зараз в США, Німеччині, Іспанії та Франції, які входять до переліку країн з найбільшою кількістю інфікованих китайським вірусом.

При цьому педагоги будуть постійно публікувати відеоуроки з основних предметів для всіх паралелей із 2 по 11 класи. Дитячі садки також переходять на особливий режим роботи: батькам рекомендовано по можливості обмежити відвідування дітьми дитячих дошкільних установ.

«Також Комісією рекомендовано скасувати проведення всіх масових заходів, число учасників яких перевищує 200 осіб. У зв'язку з цим розглядається питання про проведення Гуморини в іншому форматі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що обмеження попередньо вводяться на три тижні з можливим уточненням термінів, виходячи з аналізу рівня захворюваності в Одесі.

Раніше повідомлялося, що в Україні з 11 березня ввели карантин через загрозу поширення коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: