Туреччина готова потужно відреагувати на порушення перемир'я в Ідлібі – Ердоган

Читать на русском
Туреччина готова завдати потужного удару у відповідь на порушення режиму припинення вогню з боку солдатів режиму Асада.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пригрозив новою військовою операцією в Сирії в разі порушення перемир'я з боку сил режиму Асада.

Про це інформує телеканал NTV у середу, 11 березня. За словами Ердогана, Туреччина уважно стежить за діями режиму Башара Асада в провінції Ідліб.

«Ми уважно стежимо за режимом і за тими військовими, які підтримують його, що вони роблять на лінії припинення вогню. Але якщо вони не стримають своє слово, ми не уникнемо того, щоб відповісти їм сильніше, ніж минулого разу», – заявив він.

Туреччина-Росія-Сирія: з чого все почалося та чим усе закінчитьсяТуреччина залишилася сам-на-сам у відкритій війні на суверенній території країни в її визнаних світом кордонах.

Нагадаємо, раніше Ердоган заявив, що Туреччина готова до односторонніх дій в Ідлібі в разі, якщо Росія не виконає зобов'язань у рамках домовленостей, досягнутих у Москві.

Як повідомлялося, 5 березня Туреччина і РФ домовилися про запровадження режиму припинення вогню в сирійській провінції Ідліб.

1 березня Туреччина розпочала нову операцію в Сирії під назвою «Весняний щит» у відповідь на авіаудари солдат режиму Асада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: