Зеленський вніс до Ради законопроект про зміни до Митного кодексу

Читать на русском
Голова держави Володимир Зеленський подав законопроект, в якому просить Раду уточнити терміни в Митному кодексі.

Президент Володимир Зеленський подав до парламенту проєкт закону №3194 «Про зміни до Митного кодексу у зв'язку з реформою прокуратури і змінами в судоустрій України».

Про це повідомляється на сайті ВР.

Підсумки Ради: скільки законопроектів ухвалено за тижденьВерховна рада на двох позачергових засіданнях ухвалила чотири законопроекти і сім постанов.

Законопроект подано в Раду 10 березня. Сьогодні ж він був спрямований на розгляд фінансового комітету. Документ визначено Зеленським як невідкладний. У ньому президент просить депутатів уточнити терміни в Митному кодексі в зв'язку з перейменуванням Генпрокуратури в Офіс генпрокурора.

«Законопроектом пропонується внести зміни до частини дев'ятої статті 340, частини першої статті 359, частини другої статті 456 та частини другої статті 457 Митного кодексу України відносно чисто технічної заміни слів «Верховний Суд України», «Генеральний прокурор України» і «Генеральна прокуратура України» словами «Верховний Суд», «Генеральний прокурор» і «Офіс Генерального прокурора» відповідно», - сказано в пояснювальній записці.

Зазаначимо, цього тижня Рада працює в комітетах.

На сайті ВР з'явився законопроект про зміни для НАБУ.

Баканов розповів, коли в Раду внесуть законопроект про реформу СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: