Ситуація на Донбасі: 8 обстрілів, є поранений

Читать на русском
На Донбасі протягом поточної доби, 9 березня, збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі протягом поточної доби, 9 березня, збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів один український військовий отримав бойове ураження.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Боротьба за уми: що змінить запуск українського телеканалу на ДонбасіУкраїна з 1 березня запустила телеканал для окупованих територій. Його головною метою називають повернення жителів Донбасу в політичний, культурний і суспільний порядок денний України.

Противник обстріляв позиції українських військових із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, три обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поруч з населеними пунктами Широкино, Гнутове, Водяне. П'ять обстрілів противник здійснив в районі оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік Орехово, Зайцеве, Новолуганське, Луганського та Авдіївки.

У штабі уточнили, що сьогодні в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав бойове ураження.

Раніше на Донбасі через обстріл бойовиків загорівся пункт ЗСУ.

Також нагадаємо, на Донбасі через коронавірус запровадять огляди на КПП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: