Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі з початку доби, 5 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку доби, 5 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовий отримав поранення, ще двоє - бойові травми.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 березняСитуація на сході країни станом на 5 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики обстріляли позиції ООС із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід був зафіксований один обстріл поблизу Авдіївки.

Вісім обстрілів було абсолютно по позиціях українських військових в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме поруч з Зайцевим, неподалік Новотошківського, в районі населеного пункту Орехово, поблизу Новозванівки і поряд із Луганським.

«Сьогодні, 5 березня, в результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення і ще двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали бойове травмування», - йдеться в повідомленні.

Раніше Червоний Хрест направив на Донбас гумдопомогу з медобладнанням.

Також нагадаємо, Лавров прокоментував заяви Пристайка щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: