Червоний Хрест скерував на Донбас гумдопомогу з медобладнанням

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста скерував вантажівки з медичним обладнанням на тимчасово окуповану територію Донбасу.

Міжнародний комітет Червоного Хреста скерував вантажівки з медичним обладнанням на тимчасово окуповану територію Донбасу.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України. Як уточнили прикордонники, машини в'їхали на територію ОРДЛО сьогодні вранці.

«Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідувало 2 вантажівки з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста»,- йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, для мешканців Донецької та Луганської областей направлено медичне обладнання загальною вагою 4,97 тонни.

Нагадаємо, наприкінці лютого Червоний Хрест направив на тимчасово окуповану територію Донбасу вантажівки з продуктами і будматеріалами.

Також Організація Об'єднаних Націй відправила на окуповані території Донецької та Луганської областей шість вантажівок із гумдопомогою, які привезли понад 10 тонн шкільного приладдя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: