Зведення штабу ООС 8 березня: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі протягом минулої доби, 7 березня, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі протягом минулої доби, 7 березня, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Про це передає пресцентр операції Об'єднаних сил.

Зокрема, противник обстріляв позиції українських військ із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 березняСитуація на сході країни станом на 7 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли велися поряд з Красногорівкою, поблизу Мар'їнки, а неподалік Широкино були випущені 4 міни з міномета калібру 82 мм. Поблизу населеного пункту Зайцеве з міномета калібру 82 мм противник випустив ще 6 мін. Неподалік Луганського і Новотошківського українських військових обстрілювали з гранатометів різних систем, а також з БМП.

«7 березня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. Від початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає», - відзначили в пресцентрі.

Нагадаємо, на Донбасі через коронавірус запровадять огляди на КПП.

Також відзначимо, Червоний Хрест направив на Донбас гумдопомогу з медобладнанням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: