Заходи профілактики через коронавірус посилять у Львові

Читать на русском
У Львові вводять додаткові заходи безпеки через коронавірус. У місті обмежують проведення масових заходів і відкривають спеціальну гарячу лінію.

Слідом за Києвом у Львові також прийняли рішення ввести додаткові заходи для запобігання поширенню вірусу COVID-19.

Про це йдеться в заяві Львівської міськради в п'ятницю, 6 березня.

Як повідомляється, у Львові вирішили обмежити всі масові заходи на невизначений термін.

У разі виявлення коронавірусу інфікованих будуть направляти в обласну інфекційну лікарню. Місцем обсервації для людей, які контактували із зараженими, обрано санаторій «Немирів» в Яворівському районі.

В Україні у дев'яти осіб підозрюють коронавірус – МОЗДо Центру громадського здоров'я за станом на 6 березня надійшло дев'ять повідомлень про підозру на зараження коронавірусом COVID-19.

Всі дитячі клуби, медичні установи, дитячі будинки сімейного типу, відділи соціального захисту, Центри надання адмінпослуг, школи і дитячі сади планують забезпечити антисептичними диспенсерами.

В аеропорту і на залізничному вокзалі Льовова повинні встановити станції для гігієни рук. Крім цього, комунальники будуть щодня проводити дезінфекцію громадського транспорту.

Також мерія прийняла рішення, що в лікарнях всіх людей з підвищеною температурою прийматимуть в окремих кабінетах. А до тих, у кого температура тіла перевищує 38 градусів, будуть приїжджати сімейні лікарі додому.

У Львові також відкрили гарячу лінію для дзвінків в разі підозри на коронавірус: 15-80 (безкоштовно, з 09:00 до 18:00 в робочі дні).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві вводять додаткові заходи безпеки через коронавірус і також відкривають гарячу лінію.

Ще одна область України ввела карантин через коронавірус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: