У Чернівцях вирішуватимуть чи ввести карантин в школах, садочках та вишах - Осачук

Читать на русском
У Чернівцях, де офіційно зафіксований один випадок зараження коронавірусом, вирішуватимуть чи ввести карантин в школах, садочках та вишах

У Чернівцях, де офіційно зафіксований один випадок зараження коронавірусом, вирішуватимуть чи ввести карантин в школах, садочках та вишах.

«Сьогодні будуть вирішувати, чи ввести карантин в школах, садочках та університетах області», - про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Через поширення коронавірусу в Україні будуть скасовувати масові заходи - Ляшко (доповнено)В Україні найближчим часом будуть скасувати масові заходи у зв'язку з поширенням китайського коронавірусу.

Він також додав, що в області 1 підтверджений випадок коронавируса, 4 людини на самоізоляції і зафіксовано ще 4 нових підозри.

Раніше заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар України Віктор Ляшко пояснив, що в Україні найближчим часом будуть скасувати масові заходи у зв'язку з поширенням китайського коронавірусу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні зафіксовано один випадок зараження коронавірусом.

Ще четверо людей у лікарні в Чернівецькій області з підозрою на вірус.

Мер Чернівців Олексій Каспрук раніше повідомив, що вводити в місті надзвичайний стан і карантин у школах у зв'язку з виявленням зараженого вірусом COVID-2019 підстав немає.

Загалом у світі жертвами коронавирусу станом на 5 березня стали 3285 людини, кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 95 тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: