На коронавірус в Україні перевіряють 4 людей - головний санлікар

Читать на русском
Станом на 2 березня в України перевіряють на наявність коронавірусної інфекції 4-х осіб: трьох іноземців, та людини, яка повернулася з Італії.

У понеділок, 2 березня, головного санітарного лікар Віктор Ляшко на брифінгу розповів, що в України перевіряють на наявність коронавірусної інфекції 4-х осіб.

«У лабораторії, з сьогоднішнього дня, розпочато дослідження ще на 4 підозри: 3 з них із Києва, 1 із Чернівецькій області», - розповів він.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

У Києві підозра зафіксована у іноземців, які перебували на території України і звернулися за медичною допомогою, у Чернівцях - людина, яка повернулася з Італії.

Також головний сан лікар підтвердив, що в Україні не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.

«Вчора завершилося тестування трьох зразків на коронавірусну інфекцію З Івано-Франківської області, Кропивницького та міста Київ, у пасажирки, яку було виявлено в аеропорту. Всі ці три дослідження показали негативні результати, це свідчить, що у цих людей немає коронавірусної інфекції. На даний момент проведено уже 8 тестів на коронавірус, усі вони були негативні», - додав Ляшко.

Нагадаємо, жертвами коронавірусу у всьому світі стали 3044 людини, 2803 з них - на території материкового Китаю. Кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 89 тисяч.

Китайська національна комісія з охорони здоров'я також повідомила про 202 нових випадки зараження в понеділок, 2 березня, що є мінімальною кількістю щоденних нових випадків захворювання з 22 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: