«Право на владу»: прем’єр Денис Шмигаль та декілька міністрів розкриють план дій нового уряду

Читать на русском
Сьогодні у Право на владу ведуча та гості студії обговорюватимуть відставку Кабміну Гончарука, призначення нового прем’єр-міністра та зміну уряду.

Сьогодні, 5 березня, о 22.30 у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» ведуча програми Наталія Мосейчук з гостями студії обговорюватимуть гарячу політичну тему тижня - призначення нового глави українського уряду та зміну міністрів.

Як потрапив на посаду голови Кабінету міністрів України ще донедавна мало кому відомий Денис Шмигаль? Хто вони – нові міністри, та які найперші кроки планують зробити на своїх посадах? На ці та інші питання шукатимуть відповіді у «Право на владу».

До прямого ефіру ток-шоу долучаться прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Також до студії запрошені голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, голова фракції партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, народний депутат від депутатської групи «За Майбутнє» Ігор Палиця, народна депутатка від фракції «Голос» Юлія Клименко.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, хто увійшов до складу уряду Шмигаля.

Також ми подивились, як нардепи голосували за відставку Кабміну Гончарука та призначення нового прем’єр-міністра.

Раніше ми писали, чим дорікав Зеленський урядам Гончарука та Гройсмана.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: