«Перезавантаження» Кабміну може затягнутися до пізнього вечора – Корнієнко

Читать на русском
Позачергове засідання парламенту, яке сьогодні, 4 березня, о 16.00 скликає президент Володимир Зеленський, може затягнутися приблизно до 21:00.

Позачергове засідання парламенту, яке сьогодні, 4 березня, о 16.00 скликає президент Володимир Зеленський, може затягнутися приблизно до 21:00.

Про це повідомив перший заступник голови фракції «Слуга народу» у Верховній раді і голова однойменної партії Олександр Корнієнко в кулуарах ВР.

«Спікер попереджав нас десь о 21:00 - закінчення. Будемо дивитися», - відповів Корнієнко на питання про час закінчення позачергового засідання.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, Верховна рада продовжить розглядати поправки до другого читання законопроекту №2178-10 про ринок землі. 3 березня парламент розглянув 2303 поправки з 4018.

О 16:00 ВР збереться на позачергове засідання, на якому відправлять у відставку кількох міністрів або прем'єра Олексія Гончарука.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Олексій Гончарук вже написав заяву про свою відставку.

Комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування та містобудування вирішив рекомендувати парламенту прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

За даними ЗМІ, фракція «Слуга народу» погодила призначення на посаду глави уряду Дениса Шмигаля, який зараз обіймає посаду віце-прем'єра.

У «Слузі народу» також заявили, що проголосують за відставку Гончарука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: