Разумков уточнив порядок денний позачергового засідання ВР

Читать на русском
Парламент на позачерговому засіданні планує заслухати звіти МВС, СБУ, ДБР, НАБУ і Офісу генпрокурора.

Під час засідання парламенту 4 березня нардепи заслухають звіти силових і антикорупційних органів і зададуть питання членам Кабміну.

Про це повідомив спікер Ради Дмитро Разумков на брифінгу 1 березня після урочистостей з нагоди початку традиції несення Почесної варти НГУ.

Він зазначив, що спілкувався з президентом Володимиром Зеленським, який розпорядився скликати позачергове засідання.

«Є важливі законопроекти і теми, які сьогодні знаходяться на порядку денному суспільства. Тому президент пропонує їх розглянути», - сказав він.

У Зеленського розповіли, які питання розглянуть на позачерговому засіданні РадиПрезидент України Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа із вимогою скликати позачергове засідання парламенту.

За його словами, під час засідання 4 березня буде звітувати керівництво Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України та Офісу генерального прокурора.

У той же час він висловив упевненість, що в Раді будуть присутні всі члени уряду, які «зможуть відповісти на питання як суспільства, так і народних депутатів».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський направив голові парламенту Дмитру Разумкову лист з вимогою скликати позачергове засідання парламенту.

У ЗМІ з'явилася інформація, що Рада в середу розгляне відставку Гончарука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: