Рябошапку і Ситника запросили на засідання фракції «Слуга народу»

Читать на русском
Директор НАБУ Артем Ситник і генеральний прокурор Руслан Рябошапка запрошені на вечірнє засідання фракції Слуга народу, яке заплановане у вівторок, 3 березня.

Директор НАБУ Артем Ситник і генеральний прокурор Руслан Рябошапка запрошені на вечірнє засідання фракції «Слуга народу», яке заплановане у вівторок, 3 березня.

Про це повідомив заступник голови комітету з питань організації державної влади Олександр Качура.

За його словами, також на засіданні фракції очікується президент Володимир Зеленський та представники Офісу президента.

«Я також чекаю сьогодні директора НАБУ та генерального прокурора. На засідання фракції, тому що дуже багато запитань до ефективності роботи», - заявив Качура.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський направив голові парламенту Дмитру Разумкову лист з вимогою скликати позачергове засідання парламенту.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що для позачергового засідання Ради, яке скликає президент Володимир Зеленський, є три основні причини. Однією з причин він назвав посилення Кабміну новими кадрами в зв'язку з нинішніми викликами.

Згодом Разумков уточнив порядок денний позачергового засідання ВР.

Також повідомлялося, що проведення профільних комітетів у середу, 4 березня, планують скасувати через позачергове засідання Верховної ради.

Заступник голови Верховної ради України Руслан Стефанчук заявив, що Зеленський відвідає позачергове засідання ВР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: