Загороднюк прокоментував можливість своєї відставки

Читать на русском
Міністр оборони України Андрій Загороднюк розповів, що у нього немає підтвердження щодо планів керівництва країни звільнити його з посади

Міністр оборони України Андрій Загороднюк розповів, що у нього немає підтвердження щодо планів керівництва країни звільнити його з посади.

«У мене немає жодного підтвердження від керівництва країни про те, що це так. Чутки ходять ще з минулого року. Зараз, я так розумію, трохи активізувалися. Якщо президент скаже, що не бачить більше за мене на посаді міністра оборони, мені вистачить двох хвилин написати заяву. Ніяких проблем. Але на даний момент я не чув про невиконання якихось доручень, проектів в Міністерстві оборони, які б зробили очевидною мою відставку», - сказав міністр LB.ua.

Нагадаємо, згідно з даними аналітиків «Слово і Діло» у міністра оборони 80 обіцянок. З них він виконав 6, у процесі - 72, ще 2 не виконано.

Раніше прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що в Україні змінять керівництво всіх регіональних підрозділів ДФС.

Також у Раді з'явилася постанова про звільнення міністра юстиції Дениса Малюськи.

«Слово і Діло» подивилося, які зобов'язання повинні виконати президент Володимир Зеленський, його команда і члени Кабінету міністрів до початку весни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: