Українка захворіла коронавірусом в Італії – ЗМІ

Читать на русском
Перший випадок зараження коронавірусом зафіксували в українки в Італії. Про це повідомляє італійське видання Fanpage.

Перший випадок зараження коронавірусом зафіксували в українки в Італії. Про це повідомляє італійське видання Fanpage.

Згідно з даними ЗМІ, дівчина, якій кілька днів було зле, здала тест на COVID-19.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

«Перший випадок коронавіруса в Кампанії... Дівчина, яка кілька днів було зле, вчора вирушила до лікарні Сан-Лука-ді-Валло-делла-Луканія, де їй зробили тест для вірусу, який вже дав позитивний результат у лікарні Котуньо в Неаполі. Наявність коронавірусу має бути підтверджена Римським інститутом Спалланзані. Усі ті, хто вступав у контакт із дівчиною, передусім сім'я, яка супроводжувала її до лікарні, були поміщені в карантин», – сказано в повідомленні на сайті видання.

Нагадаємо, в Європі за поширенням вірусу лідирує Італія, де підтверджені 400 випадків зараження. Крім того, Німеччина оголосила про початок епідемії коронавірусу.

Загалом, згідно з даними МОЗ України, на території Європи зареєстровано 478 випадків захворювання COVID-19 у 17 країнах (Італія - 400, Німеччина - 21, Франція - 17, Іспанія - 12, Великобританія - 9, Хорватія - 3, Австрія - 2, Росія - 2, Фінляндія - 2, Швеція - 2, Ізраїль - 2, Швейцарія, Греція, Грузія, Норвегія, Північна Македонія та Бельгія - по одному випадку).

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку вірусу не зафіксовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: