Пристайко закликав посилити економічні санкції проти Росії

Читать на русском
У МЗС України вважають, що тільки шляхом посилення економічних санкцій можна вплинути на збройну агресію з боку РФ.

Відносно РФ потрібно посилити міжнародний політичний та економічний тиск.

Про це заявив міністр закордонних справ Вадим Пристайко на брифінгу 26 лютого. За його словами, на сьогоднішній день санкції - це єдиний спосіб врегулювати збройний конфлікт на сході України за допомогою дипломатії.

«Міжнародне політичний та економічний тиск на агресора повинен стати ще більш дієвим, послідовним, інтенсивним і невідворотним. Дієві санкції, безумовно, коштують дорого. Однак війна і дискредитація основних положень і принципів міжнародного права дорожче», – заявив Пристайко.

Україна планує провести обмін полоненими до нормандської зустрічі – ПристайкоЗа словами міністра закордонних справ України Вадима Пристайка, нормандська зустріч повинна відбутися в квітні цього року, а наступний обмін полоненими Київ планує провести раніше.

Міністр додав, що під час Генасамблеї ООН піднімалося питання про посилення підтримки України в питанні повернення Криму, який окупувала РФ.

«У рамках ООН сформувалася міжнародна коаліція держав, які активно підтримують Україну в кримському питанні», – додав Пристайко.

Нагадаємо, Трамп на рік продовжив антиросійські санкції через анексію Криму.

У США оголосили про розширення санкцій проти чотирьох країн.

Американські сенатори закликали ввести санкції проти Росії за втручання у вибори.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: