Холодницький назвав терміни завершення розслідувань щодо Гладковського та Дубневича

Читать на русском
Кримінальні провадження, які відкриті щодо Олега Гладковського і Ярослава Дубневича, слідчі повинні завершити розглядати в березні або квітні.

Слідство в справах колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і нардепа Ярослава Дубневича має завершитися навесні цього року.

Про це глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

За його словами, попередні терміни завершення розгляду кримінальних проваджень – березень або квітень. При цьому голова САП зазначив, що розслідування справ більше, ніж пів року, викликає низку запитань до правоохоронців.

Суд залишив чинними арешт Гладковського і розмір заставиСуддя постановив, що апеляційні скарги прокурора САП і захисників Гладковського про обрання запобіжного заходу і збільшення суми застави залишити без задоволення.

«Думаю, що в березні-квітні потрібно ставити крапку в цих провадженнях. Там терміни слідства ще є, але якщо справи з підозрюваними розслідуються понад шість місяців, то виникає логічне запитання: а що ж тоді робили раніше, якщо ви досі не готові», – повідомив Холодницький.

Як відомо, ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського підозрюють у махінаціях під час закупівель за державним оборонним замовленням.

Депутата Ярослава Дубневича підозрюють в організації заволодіння понад 93 млн грн філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд знову продовжив обов'язки нардепу Дубневичу.

Раніше ВАКС залишив у себе «газову справу Дубневичів».

Водночас Антикорупційний суд скасував Гладковському ще один обов'язок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: