Евакуйованій з Уханя іноземці знадобилася допомога лікарів

Читать на русском
Евакуйованій з Уханя іноземці, яка знаходиться в обсервації на території медцентру «Нові Санжари», вчора знадобилася невідкладна допомога лікарів.

Евакуйованій з Уханя іноземці, яка знаходиться в обсервації на території медцентру «Нові Санжари», вчора знадобилася невідкладна допомога лікарів.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко в Facebook.

За словами Ляшка, у іноземної громадянки в обсервації вчора з'явився біль в животі. Після огляду і консультування з фахівцем, було прийнято рішення про виклик швидкої допомоги для проведення додаткового обстеження.

Евакуація українців із Китаю: чи варто панікувати20 лютого в Україну прилетів літак з евакуйованими українцями та іноземцями з епіцентру спалаху коронавірусу – міста Ухань у Китаї.

«Лікарі прибули з пересувним апаратом для проведення ультразвукової діагностики і зі спеціальними контейнерами для забору проб. Полтавські медики спрацювали оперативно. Зайшли, провели медичний огляд і вийшли з приміщення обсерватора з дотриманням всіх протиепідемічних норм», - розповів він.

Представник МОЗ зазначив, що лікарі діагностували у іноземки загострення хронічної гастроентерологічної хвороби. Зараз евакуйована громадянка почуває себе добре. Ознак гострих респіраторних захворювань в даної іноземки та інших громадян в обсервації немає.

«Лікарі склали план лікування, призначили дієтичне меню і залишили на спостереження в обсервації. Зараз евакуйована почуває себе добре. Підкреслюю, що ніяких ознак ГРЗ немає», - додав Ляшко.

Раніше Ізраїль і Аргентина подякували Україні за евакуацію їхніх громадян із Уханя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: