У МОЗ спростували, що Скалецька залишала Нові Санжари

Читать на русском
У МОЗ повідомили, що міністр Зоряна Скалецька не покидала територію Нових Санжар у п'ятницю, 21 лютого.

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька в п'ятницю, 21 лютого, не залишала територію санаторію «Нові Санжари», де перебувають на обсервації евакуйовані з китайського Уханя громадяни України.

Про це під час брифінгу заявив заступник міністра охорони здоров'я Дмитро Коваль, передає пресслужба МОЗ.

За його словами, Скалецька не залишала санаторій, проте перебуває в окремому приміщенні, де є робочий кабінет.

«Скалецька не залишила місце обсервації. Вона перебуває в цьому ж санаторії. Вона в окремому приміщенні, де є робочий кабінет, але вільно, і довго спілкується з нашими громадянами – якщо ви на зв'язку з ними, прохання, щоб вони це підтвердили. Вона перебуває в «Нових Санжарах», – заявив Коваль.

У свою чергу, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що начальник медичного центру Олександр Блінов просто помилився в тому, що Скалецька залишала базу.

«Скалецька перебуває на території санаторію», – заявив він.

Раніше начальник медичного центру Олександр Блінов заявив, що Зоряна Скалецька достроково залишила медцентр у Нових Санжарах, де мала намір перебувати на добровільному карантині. Він також підтвердив, що вона контактувала з медиками, які працюють у боксі.

Пізніше сама міністр опублікувала пост у соцмережі, в якому вказала, що перебуває в Нових Санжарах і їй вже надали приміщення, в якому вона перебуватиме протягом двох тижнів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: