У Кабміні уточнили умови карантину евакуйованих

Читать на русском
Медперсонал та евакуйовані з Китаю через спалах небезпечного коронавірусу утримуватимуться в окремих приміщеннях медичного центру в Нових Санжарах.

Медперсонал, який супроводжує осіб, а також самі евакуйовані з Китаю через спалах небезпечного коронавірусу утримуватимуться в окремих приміщеннях медичного центру в Нових Санжарах.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну в четвер, 20 лютого.

У мережі обговорюють евакуацію українців із КитаюЕвакуйованих із китайського Уханя українців привезуть до санаторію в Полтавській області. Там протестують місцеві жителі. Ми зібрали, що про це думають у соцмережах.

Також у Кабміні повідомили, що всі відходи не будуть потрапляти в загальну каналізацію, а будуть утилізовані в особливому порядку.

«Усі евакуйовані громадяни, екіпаж і супроводжувальний персонал розміщені в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання. Відходи будуть утилізовані в особливому порядку, вони не потраплятимуть у загальну каналізацію. Самі каналізаційні стоки в обов'язковому порядку будуть знешкоджені», – повідомили в уряді.

Нагадаємо, депутати звернуться до ДБР через чиновників, які перешкоджали евакуації з Уханя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: