Коронавірус на лайнері Diamond Princess і в Китаї: нові дані

Читать на русском
У вівторок, 18 лютого, зі шпиталю можуть виписати одного з українців, який перебував на лайнері Diamond Princess.

У вівторок, 18 лютого, зі шпиталю можуть виписати одного з українців, який перебував на лайнері Diamond Princess.

Про це під час ефіру програми «Свобода слова» на ICTV заявив міністр закордонних справ Вадим Пристайко. Востаннє українські консули зв’язувались з лікарями 13 лютого.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Також згідно з новими даними, з початку спалаху коронавіруса нового типу 2019-nCoV його жертвами в Китаї стали 1868 осіб.

Національна комісія з охорони здоров'я КНР також повідомляє, що за останню добу на території країни було виявлено 1886 нових підтверджених випадків інфікування, більшість з них в провінції Хубей. Жертвами вірусу за 17 лютого стали 98 осіб.

Загалом кількість заражених перевищила 72 тис.

Як відомо, український уряд планує евакуацію з Уханю, але не планує евакуацію українців, які перебувають на круїзному лайнері Diamond Princess, який закрили на карантин через спалах коронавірусу біля узбережжя Японії.

Нагадаємо, вранці 4 лютого Японія ізолювала круїзний лайнер Diamond Princess. Пізніше стало відомо, що на борту корабля знаходиться 25 українців. Двоє з них були інфіковані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: