На лайнері Diamond Princess коронавірусом заразився другий українець

Читать на русском
Коронавірус 2019 nCoV виявлений у другого українця, який перебуває на круїзному лайнері Diamond Princess в японській Йокогамі.

Коронавірус 2019 nCoV виявлений у другого українця, який перебуває на круїзному лайнері Diamond Princess в японській Йокогамі.

Про це повідомляє NHK в понеділок, 10 лютого.

«Серед 66 нових заражених осіб 10 лютого: 45 - японців, 11 - американців, 4 - австралійці, 3 - філіппінці. Один канадець, один британець і один українець», - йдеться в повідомленні.

Вчора на борту круїзного лайнера Diamond Princess в українця була виявлена гостра респіраторна хвороба, яка, за даними медиків, викликана коронавірусом 2019 nCoV.

Нагадаємо, у МЗС України підтвердили інформацію про першого інфікованого коронавірусом громадянина України на круїзному лайнері Diamond Princess.

Українець, який заразився коронавірусом 2019 nCoV на борту круїзного лайнера Diamond Princess, знаходиться в японській лікарні.

Зазначимо, на сьогодні в світі підтверджено понад 40 тис. випадків зараження китайським коронавірусом. Від недуги померли 907 осіб, успішно побороли захворювання 3 246.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: