Зеленський та Патрушев ніколи не зустрічалися – Мендель

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський не зустрічався з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим у місті Маскат в Омані.

Президент Володимир Зеленський не зустрічався з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим у місті Маскат в Омані.

Про це повідомила прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель у Facebook.

Восьмий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянкиЗ початку роботи ОПУ його керівництво дало 59 обіцянок. Протягом восьмого місяця Юлія Ковалів дала дві нові обіцянки щодо транзиту газу.

«Складно спростувати, що хтось лікує зуби, у когось є брати, хтось літає до Москви, хтось із чиновників РФ літає до Оману, хтось із сучасних політиків знав когось із політиків до приходу до влади і ще десь працював. Складно й зіставити ці несумісні факти, прийшовши до висновку, що президент домовлявся за спинами суспільства із російським чиновником. Єдине, що було не складно в сюжеті програми «Схеми», - це заперечувати факт зустрічі президента і представника РФ Патрушева, адже вони дійсно ніколи не зустрічалися і не говорили», - заявила Мендель.

Нагадаємо, журналісти проекту «Схеми» раніше оприлюднили розслідування, в якому повідомляється, що секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев приїжджав до Оману, коли там перебував Володимир Зеленський.

Згодом очільник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав брехнею матеріал проекту «Схеми» про поїздку Володимира Зеленського до Оману.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: